Kosläpp i Åbo

IMG_6145

Den här sjukt goda grejen får symbolisera när man äter något otroligt gott som ändå kommer tvåa pga. sällskapet man har runt bordet. I fredags var det nämligen dags för tjejträff med krutgänget. Vi träffades första gången 2014 efter en lång paus och beslöt att vi sku göra det till en årlig grej och sagt och gjort så träffades vi 2015 igen. Men ifjol blev ett mellanår då sjukdom kom i vägen och längtan att få träffa dessa underbara bönor igen har varit STOOOOR.
Och det är nog så härligt att ha detta gäng och äntligen få träffa dem öga mot öga. Det började direkt när jag steg av flyget i Åbo och jag såg ett välbekant ansikte på andra sidan glaset och medan jag stod och vänta på att väskan sku komma på rullbandet stod vi och babbla och gapskratta genom springan i glaset och sen fortsatte dagen i samma stil med prat, shopping och mat i en salig röra.
Ni vet när man bara har ett leende på läpparna, bubblar och känner sig som 15 igen.

Har du inte träffat dina bönor på länge, se till att få till en träff du också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s