Muminvärlden vol 3

Inlägget är i samarbete med Muminvärlden

IMG_5863

I år var det tredje gången vi besökte muminvärlden och varje gång har vi kikat in strax innan midsommar, så också den här gången. Vi hade inte kollat upp så mycket på förhand men precis när steg in så började den svenska versionen av teaterföreställningen och vi fick front road tickets 😉IMG_5870

Sen bar det av till muminhuset och där lyckades vi också pricka in att det just då var sångstund med ”klappa händerna när du är riktigt glad” och ”axlar huvud knä och tå” och vissa i familjen tog även här front road tickets och njöt för fullt.
IMG_5889

Nere vid sjön blåste det ordentligt och Dronten Edward lekte för fullt i vattnet. Sist vi var här var han på semester så det var kul att han var här igen.

IMG_5912

Barfotastigen tycker jag är en suverän idé och här hade de också viloplatser var man kunde höra på sagor. Vi var rätt hungriga så vi tog raska steg till matställena istället för att pausa.

IMG_5866

Jag är så förtjust i Sagostigen så medan vi väntade på att nya munkar lagades i muminmammans munkcafé passade vi på att gå den. Och här lyckades vi också pricka in häxans överraskning så vi hade verkligen flyt. Men sku ändå rekommendera att man kollar upp tider på förhand för det är så roligt för barnen att få vara med och så nära mumintrollen och deras vänner.
IMG_5875
Och jag måste erkänna att jag blev lite starstrucked när Muminpappan plötsligt stod rakt framför mig. Ett riktigt fint och mysigt besök igen som passade väldigt bra för en 5 & 2-åring men också för en 35-åring 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s