Ett annat perspektiv

IMG_6023
I måndags flög jag från Åbo till Åland och fast det var lite molnigt så dök det upp en bekant synd där mellan molnen. En konstig känsla att man två dagar tidigare suttit i en båt där nere i Söderby och gapskrattat över hur man kan skydda sig mot regn och nu kunna se både Keistiö och Söderby uppifrån istället. Samma konstiga känsla när jag flög över huset vi bor i. Men tänkte också på vilken otroligt fin upplevelse det är att kunna sitta i ett plan och få uppleva det här. Jag var som ett litet barn med näsan tryckt mot fönstret för jag ville ju se allt! 20 minuters naturupplevelse på ett annat sätt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s