Morotskaka på Brobacka Café

Bild 1_Fotor
Brobacka i Björsby hade jag inte hört om innan min kollega tipsade om det för typ 2 månader sen. Men det tog tills idag innan jag styrde kosan dit för att äta lite sött (och nu pratar vi alltså att Brobacka är typ 10 minuter från var vi bor).
När jag svängde in på parkeringen såg stället helt okej ut men när jag steg ut från bilen och såg den lilla träbilen fick jag en riktigt bra magkänsla. Känslan fortsatte att växa när jag stegade in i det fina Caféet och snälla flickor serverade mig citronlimonad och morotstårta. 🙂
På baksidan möttes jag av en ”ÅHÅ” känsla. För från vägen hade jag helt missat vad som gömde sig bakom huset vid parkeringen. En liten stig gick nerför en backe där man kan välja och vraka i vilken av de små klungor med stolar och bord man vill sitta vid. Bilden ovan ger stället inte alls rättvisa för de ha verkligen lyckats fånga och rama in känslan av mysigt vilket jag inte kunde fånga på bild. Den måste upplevas helt enkelt. Kändes faktiskt som jag missat något de två månaderna det tog mig att ta mig hit. Och de här med att också vara turist där man bor är något jag ska fortsätta med i sommar 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s