Efterlängtade ”egen tid”

IMG_6755_Fotor
I veckan fick jag den efterlängtade ”egen tiden”. I 4 dagar har jag varit själv i huset. På pappret är det ganska högt upp på en småbarnsförälderslista att få äta i lugn och ro, sova en hel natt och att ett rum ser exakt likadant ut som du lämnade det….

Och visst har det varit skönt att sitta på terassen med dörren uppe, äta lite sallad man plockat upp på vägen från jobbet, lyssna på sommarpratare i lugn och ro men det har också varit fruktansvärt tomt och tråkigt. Jag som tänkt sova hela nätter har funnit mig själv vridandes till sent på natten för att det varit så tyst och tomt. Jag har saknat dem så fruktansvärt och det är kanske just det ”egen tid” egentligen handlar om, att hinna känna saknad. En riktigt bra sång (som jag lyssnat på säkert 100 ggr dessa dagar) som verkligen beskriver vad jag känt för mina barn och sambo den här veckan är Brandi Carliles låt ”the Story”:

Den fanns också med i sommarpratet av  Malenami.com, ett riktigt bra sommarprat som är väl värt att lyssna på 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s