Badbyxan med Dino

IMG_6704_Fotor
I samarbete med ImseVimse har vi testat deras Green Dino badbyxa och den har redan varit i användning både i simbassäng och i riktiga havet. Våran badbyxa är i stl. Slarge och passar bra på vår E som är 1,5 år. Här ovan får ni se Bolibompadraken stoltsera med den 🙂
IMG_6451_Fotor
Vi har tidigare använt oss av badbyxor med nåt som liknar gummiband runt lår och midja. De har fungerat bra men det har blivit märken på lår och midja efter dem, lite som när man har ”strumpkant” på vristen. Med Green Dino badbyxan blev det inga sådana märken och resåren känns mjuka och sköna samtidigt som de hittills alltid hållit tätt om det behövts. Öppningen på byxan är med två knappar på ena sidan och jag var lite orolig om de skulle hållas på bra då man inte kan snöra åt den likt de vi tidigare haft. Men den har fungerat för E och jag har faktiskt inget negativ att säga om den. Dessutom blev jag lite kär i mönstret då jag såg den för de små Dinosaurierna är ju bara för söta! Sen kan jag också stoltsera med att jag redan simmat i havet i år, mest på ren vilja men i allafall 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s