Känslan när man sprungit 5 km

IMG_3270_Fotor
Ja, jisses! Jag har alltså anmält mig till att springa ett lopp på 5 km! Och jag som inte sprungit på säkert 10 år! Jag kände att jag hade en mental spärr i min hjärna att jag inte kan springa 5 km i det skicket jag är idag. Så följande dag, efter att jag sprungit med M,  beslöt jag mig för att testa hur långt jag orkade springa. Hoppades på åtminstone 2 km. Jag, mina urgamla skor och mjukisbyxorna for iväg. 45 minuter senare stannade jag efter 5 km och 150 meter. JAG VAR SÅ SJUKT STOLT! Alltså den energikicken var helt otrolig! Gick som på små moln i flera dagar! Så ljuvlig känsla att klara av något jag inte trodde var möjligt just då. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s