Knepet med tallriken

IMG_6257_Fotor
Jag har tidigare skrivit om den suveräna barntallrikarna från Pentik och de använder vi dagligen till M. Till E använder vi Babybjörns tallrikar eftersom plast ett bättre alternativ än porslin just nu. Vi började använda de här tallrikarna i höstas men när sambon skulle lägga in tallriken i diskmaskinen märkte jag att han kommit på en grej jag inte upptäckt tidigare:IMG_6256_Fotor
Man kan nämligen skilja själva innertallriken från ”foten”. Det hade jag helt missat!
IMG_6254_Fotor
Och det är bra att skilja dem från varandra så att alla kanter runt i kring också blir diskade.IMG_6258_FotorDet är som små knölar på tallrikens undersida som håller fast den och man måste bara trycka ordentligt för att få den att lossna.
Jag måste kolla beskrivningen och där stod det också att man kan skilja på dem men det hade jag helt missat tills jag såg sambon göra tricket 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s