Salmiak, Salmiak, Salmiak

IMG_5835_fotor
När det kommer till godis står Salmiak högst upp på min lista och har gjort det så länge jag kan minnas. Bara jag läser orden Dracula PillerUfon, Lakrisal, Dragster, Saltskallar, Turkisk peppar, Apotekssalmiak eller Djungelvrål börjar det vattnas i munnen. I toppen på min salmiaklista finns Läkerol salmiak. Den är väl egentligen en halspastill men den är så fruktansvärt god att jag räknar den till godis.
Listans bubblare är Marabous chokoplatta Black med salmiakbitar i…
Och idag är det torsdag… behöver jag säga att det känns som länge till lördagsgodiset? 😉

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s