Grodor i rätt burk

IMG_4121_fotor
På hösten 2014 gjorde jag en färglek till M och spraymålade då fyra små pringles burkar i olika färg. På vintern är burkarna inomhus och en rolig upptäckt var att färgerna var samma som i grodorna i grodspelet.
IMG_4518_fotor
Av färgleken med stenar kan vi dessutom använda den till att försöka pricka grodorna i rätt färgs burkar. Man kan givetvis spela spelet ensam men det är roligare att sätta de fyra burkarna i mitten och ha varsin färg man skall pricka. Vill man ha lite mera utmaning måste man ta upp en groda om man prickar fel färgs burk 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.