Lysande stjärnor av rörpärlor

IMG_6061_fotor
I en pysselbutik hittade jag självlysande rörpärlor (eller kanske de heter hamapärlor på riktigt?) och jag tyckte det lät som en kul grej att ha i M:s rum. Tillsammans satt vi och placerade pärlor på plattor så de liknade stjärnor. Jag lade på bakplåtspapper och strök lite med strykjärnet så pärlorna smälte ihop. Vi gjorde tio stycken och så hängde vi upp dem i M:s fönster.
IMG_6053_fotor
Jag tycker det såg fint ut med stjärnor som dinglade och lyste svagt. Tanken slog mig att det kunde vara roligt att göra sladden till laddaren självlysande eller varför inte göra en hel ask av dem. Men de får bli ett senare projekt för nu är pärlorna slut 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.