Stekt ägg till kaffet

IMG_0876_fotor
När vi var till biblioteket lånade vi boken Johanna fixar fest!: Hela årets kalaskokbok. I den hittade jag ett roligt tips om att laga godis som ser ut som stekt ägg. Passar dessutom perfekt nu till Påsk! Det enda du behöver är vitchoklad och gula eller orange Mentos fruit ( i det röret vi köpte fanns det 8 st i de färgerna). Sedan smälter du chokladen och klickar ut den på bakplåtspapper. Efter det petar du ner mentos godisarna så de ser ut som ägg. När de stelnat är det bara att lägga dem på fat och bjuda på ”stekt ägg”. Riktigt lätt att göra både för liten som för stor! 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.