Tandborste med stopp

IMG_4696_fotor
I våras när jag var i Mattssons och skulle handla nappar fick jag syn på den här tandborsten. Tyckte den verkade riktigt fiffig då tandborsten var lite längre och hade ett stopp. Köpte den men den funkade väl inte riktigt som det var tänkt här hos oss. E var mer intresserad av att peta bort ”stoppet” än att borsta tänderna. Det som jag tyckte var bra är att tandborstens skaft var långt och om man har ett barn som vill hålla i tandborsten själv finns det mer rum för föräldern att håll i och hjälpa till. Settet heter Learn to brush och den innehöll en tandborste med långt skaft, stoppet och en tandborste med vanligt skaft.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s