Rosen á la Skönheten och Odjuret

IMG_9297_fotor
Jag hade fått en bukett rosor som efter en vecka hade sett sina bättre dagar. En av rosorna hade börjar luta men såg ännu helt okej ut i jämförelse med de andra. Istället för att slänga den satte jag en tunn tråd runt stjälken och band fast den i en sten.IMG_9302_fotor
Fyllde en stor vas med vatten och sänkte ner stenen och rosen. Tyckte det såg fint ut och rosen höll sig tills jag skulle byta vattnet efter 2 veckor. Då tappade den alla blombladen. Vattnet skulle säkert hållt sig längre om jag skulle haft ett ”lock” till vasen men då tycker jag lite av charmen skulle ha försvunnit.
IMG_9311_fotor
Ett litet tips att få rosorna att hålla lite längre även om de ser ut att ha sagt upp kontraktet 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.