Min Julkalender

IMG_5160_fotor
I år har jag gjort en julkalender till mig. Idén till julkalendern började redan i mars då jag piffade upp min tekopp med hjärtan. Då började jag samla på mig tepåsar så att jag skulle ha 24 olika tesorter när det var dags för att göra min egen Te-julkalender.IMG_5163_fotor
Den är lätt att göra för det enda du behöver förutom tepåsar är lite hjärtan som du skriver siffror på och lim för att limma fast snöret. Jag gjorde dessutom två extra påsar ifall någon ”lucka” inte smakar gott. 😉 
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 tankar på “Min Julkalender

  1. Ramlade in på din blogg nyss, härliga tips du har! Den här tekalendern var ju precis i min smak, enkel men kul, liksom ölkalendern.
    Tror också att jag ska fixa barbapapastenar med barnen i nåt skede 🙂

    • Tack! 🙂 Ja, tekalendern är en riktig hit för mig. Har inte haft en julkalender på länge men tror den för göra comeback nästa år också 😉 Mannen däremot fick en annan kalender i år. Kul att du hittat hit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.