Bestick med ögon

I somras tipsade jag om vilka barnmatskedar som jag tyckte bäst om när jag skulle mata E. Men i höstas började E äta själv och då funkade inte de långa skedarna mer. Så det blev dags för honom att få testa andra bestick. Så det var välkommet att E och jag i ett samarbete med BabyBjörn fått prova deras gafflar och skedar för att tycka till om dem. 🙂IMG_5150_fotorBesticken är korta, ca  13 cm, men för E är de en bra längd. När han äter med dem går det smidigt och han får ett bra grepp med den lilla handen. De har en bra kurva på själva skeden så maten hålls oftast på den hela vägen från tallriken till munnen. Som E:s första egna bestick tycker jag att de fungerat bra. 🙂IMG_5152_fotorSen är jag svag för när man tänkt till lite extra och det lilla hacket på bestickens baksida är en sån sak. Hacket gör att besticken inte glider ner i tallriken utan hålls kvar där man satt den och luta. Fiffigt!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s