Sambons ”karamell” kalender

IMG_9060_fotor
Snart är det lilla jul och dags för julkalendrar. Ifjol gjorde jag en ölkalender till min sambo så jag for alltså till butiken och köpte 24 olika sorters öl. Jag valde dem efter roliga etiketter, udda flaskor, konstiga namn eller jultema. Kändes väl lite sisådär när man har en baby i vagnen och radar upp 24 flaskor på rullbandet i butiken men vad gör man inte för att överraska sambon 😉
IMG_9062
Det enda jag gjorde hemma var att ta ett rött snöre och klistra fast en lapp med en siffra på varje. Sen passade jag in speciella flaskor till lucköppningarna på fredag och lördag.

Nu funderar febrilt på hur jag skall kunna toppa fjolårets succékalender…  😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s