En testbox för män

IMG_4750_fotor
Ifjol kom det hem överraskningslådor till mig i några månader precis efter att lille E tittat ut. Nu har de dykt upp i brevlådan igen för i ett samarbete med LivBox har jag och även mannen fått testa på dem. Boxen till honom innehöll deodorant, proteinbar, krämer, rakgel, shower gel (som doftar lakrits) och parfymen Guess Night Access. Han tyckte det var roligt att få testa på produkter han kanske annars inte skulle ha stött på och hans topp tre var SOS-krämen, parfymen och deodoranten.
Parfymen tyckte jag doftade riktigt gott och fast jag själv inte provat de andra produkterna så får den bli min favorit ur denna låda. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

8 thoughts on “En testbox för män

  • Nej, det skulle jag inte säga. Mina boxar (som kostar 17 euro) har alla dykt upp i postlådan utan att jag behövt göra något särskilt. Just den här boxen (som kostar 20 euro) var ett varv via postkontoret innan den dök upp hemma hos oss. 🙂

  • Haha såklart funkar det inte att beställa för mig. Vad jag förstår godkänner den inte mitt postnummer. Beställer du genom deras hemsida?

   • Gick in och såg på mina uppgifter och jag har registrerat postkoden till Saltvik och med ”Toimitus maksikirjeenä” som postningsalternativ fungerar det för mig att beställa. Lycka till!

   • Fick kontakta kundtjänst. Enligt dom går det inte att beställa boxen för män hit, det är bara den för kvinnor som det går. Tråkigt och lite konstigt att dom vill att du ska skriva om det när man inte kan beställa.

   • Vad snopet! Konstigt att det är skillnad på man eller kvinnoboxen om man beställer till Åland. Som jag skrev var detta ett samarbete och givetvis utgick jag från att boxen för män fungerade på samma sätt som när jag beställer boxen till mig.

 1. Hej, det finns en svenska motsvarighet till detta. Kallas Bachelor Box och finns på http://www.bachelorbox.se. Där kan till skillnad från de du nämner välja olika sorters lådor, Basic(enklast) Organic (ekologisk) och Premium och man kan också välja intervall hur ofta man vill ha boxen. Väldigt prisvärda och seriösa tycker jag. Jag bokade mig för en Premium varannan månad och det funkar kanonbra. Och innehållet är mer än prisvärt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s