Bloggen fyller 2 år! :)

Oj, vad tiden går fort när man har roligt! Idag fyller bloggen två år och tiden har verkligen flugit iväg! Här kommer planerna jag lade upp för det andra året och hur det blev:

Jag ville fortsätta blogga om tips & idéer av alla de slag – främst till småbarnsföräldrar

Jag ville fortsätta skriva inlägg på ett sådant sätt att det finns något som du som läsare kan ha nytta av själv. Jag har fortsätt att blogga om produkter, recept, pyssel, tankar och nostalgi. Roligt var det att Expressen publicerade en artikel om ett av mina inlägg och att jag fick möjlighet att vara VIPbloggare för underbarabarn mässan som börjar imorgon (men tyvärr måste jag tacka nej till det erbjudandet pga. praktiska skäl och det var lite trist).

Visuellt ville jag fortfarande att bloggen inte skulle ha banners och rabattkoder vilket jag hållit fast vid. Detta har också betytt att jag tackat nej till en del attraktiva samarbeten eftersom många haft krav på just banners.

Jag ville själv dra nytta av bloggen precis som tidigare för att fortsätta med mitt intresse för fotografering. 

Jag hade som mål att nå 150.000 besökare det andra året (första året var målet 100.000 besökare). Första året hade jag många utdelningar av produkter jag själv gillat och jag var lite nyfiken på hur bloggen skulle utvecklas utan en enda utdelning. Så jag beslöt att testa att under ett år vara ”tävlingsfri”. Ett år senare utan en enda utdelning så har jag nått målet med 150.000 besökare på ett år. Totalt har bloggen haft över 260.000 besökare sedan starten 8 oktober 2013 vilket gör mig väldigt glad.

Och vem har jag att tacka för detta? Jo… DIG! Tusen Tack för att du tittar in här! Är så glad att du läser och kommenterar! 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

4 thoughts on “Bloggen fyller 2 år! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s