Pettson och Findus Kalendern för 2016

IMG_9823_fotor
Det känns som jultidningarna bara kommer tidigare och tidigare för var år som går. Men jag tycker det är lite nostalgi över det hela för jag minns när jag själv sprang runt och sålde (och trånade efter sakerna i den högsta premien).
Idag hade vi (igen) påhälsning av jultidningsförsäljare. Vi var ute på gården och jag sprang in för att inte missa knackningen. För på vår vägg i köket hänger en Pettson och Findus familjekalender som jag tyckt varit riktigt bra (inlägget om den hittar du här) och jag visste att den fanns i en av jultidningarna. Som tur var fanns den i tidningen pojken hade med sig så nu har vi färdigt familjekalendern för nästa år. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s