Favorit A-klänningen

IMG_4739_fotor
Jag har en riktig favorit klänning från H&M Basic: en randig A-modell i mörkblått och vitt. Hela sommaren har den varit min räddare i ”jag-har-inget-att-ta-på-mig” träsket. Den passar de flesta tillfällen, den är förlåtande för figuren, lite tyngd i tyget och alldeles, alldeles underbar!
Den finns inte att beställa från H&M längre, men såg att de i senaste katalogen (ja, jag läser pappersversionen) hade en nästan likadan. Jag kastade mig över datorn och beställde hem en svart/vit randig och en i hel svart (båda stl M). I fredags kom de hem och de är precis så härliga som min förra (som ni ser här). 
IMG_4732_fotor
Det enda som skiljer är att den nya modellen har lite längre ärmar och som tur är har de behållt fickorna! Tycker så mycket om denna modell och skulle gärna ha en i rött också. Får hålla tummarna att det dyker upp en i den färgen till jul 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s