Den versionen av Mr Grey

IMG_4689_fotor
I mitten av sommaren såg jag filmen Femtio nyanser av honom (som jag skrev om här) och efter det köpte jag alla tre böckerna. Jag gillade verkligen filmen och första boken men tyvärr tyckte jag inte femtio nyanser av mörker var lika bra. Tove kommenterade på Facebook att hon tyckte den var tråkig och jag håller helt med. Jag läste den i allafall i hopp om att femtio nyanser av frihet skulle vara bättre. Men tyvärr tyckte jag den var lika tråkig, förutsebar och upprepande. Däremot var slutet på hela trilogin bra.
Förra veckan var jag in till stan och då såg jag att bokhandeln hade en fjärde bok inne: ”Grey – femtio nyanser av honom enligt Christian”. Och fast jag var lite fed up på böckerna så blev jag nyfiken på den. Tycker det är en rolig grej att få läsa samma bok från en annan synvinkel. Så nu har jag den här hemma ifall läsivern faller på igen 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 thoughts on “Den versionen av Mr Grey

    • Jag tyckte som sagt filmen och första boken var bra. Men fast jag inte gillade tvåan och trean så ser jag framemot när de filmerna kommer ut. Filmer kan också vara bättre än böckerna 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s