Nya roller

IMG_1298_fotor
Den här hösten kommer att vara full av förändring för mig på många plan. I våras tackade jag JA till ett nytt jobb och då tyckte vi att E är för liten att börja på dagis. Vi bestämde oss för att byta roller. Mannen hemma med barnen och jag på jobb. Jag tycker det är härligt att jag nu kan ge honom åtminstone 1 år hemma med barnen när han gett mig lyxen att vara det i 4 år.
Förra veckan sa jag ”hejdå” till gamla jobbet som jag trivts så bra på och imorgon bär det av till den nya arbetsplatsen. Äntligen! Ska bli en härligt spännande höst på alla vis! 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 thoughts on “Nya roller

  1. Spännande, lycka till med allt! Jag började jobba idag. Så nu är det jobb två dagar i veckan som gäller för mig. E blir en dag med pappa och en dag med farmor och farfar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s