Är man badkruka kan man fuska!

IMG_3245_fotor
Jag har varit en riktigt badkruka i år. Men fast jag inte simmat har jag haft lite saltstänk i håret i allafall 🙂
För när jag färgade håret grått (vet inte vad som hände men färgen höll bara en vecka) köpte jag med Saltvattensprayet Surf Bomb som frissan använde i mitt hår. När jag kom hem från salongen blev jag lite snopen för då märkte jag att jag redan hade ett saltvattenspray från Dermoshop hemma. Jag hade bara helt glömt bort det efter att jag fått det av snälla mamma (och inte ens testat det!).
Båda två funkar helt på samma sätt: Man kan använda dem i vått eller torrt hår för att få mer volym och stadga. För mig som har rakt axellångt hår har de fungerat riktigt bra och jag får lättare lite ruffsigt hår som jag (oftast) vill ha. Speciellt om jag använt det på handukstorrt hår och fönat det så får jag volym. Vill jag ha mer stadga och struktur så är det bara att spraya på torrt hår och rufsa till det. Den enda skillnaden jag märkt mellan Surf bomb och Dermosils saltvattenspray är att Surf Bomb doftar sådär lyxigt som om man just stigit ut från frissan. Annars tycker jag de är likvärdiga.
Jag har i många år använt Dust it som är en stor favorit när det gäller att få rufsigt hår och den har sin givna plats i lådan. Men nu när jag använt saltvattensprayen så känns det som att saltvattensprayet är för vardag och dust it för fest då den ger mer ”tuperat hållbart trassel”. 😉

Igår tog jag sen mod till mig och tog årets första dopp. Ifjol var jag första gången 23 maj men i år räckte det alltså till 21 augusti. Liiiite skillnad men så skönt att släppa badkrukestämpeln! 😀

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s