Ölkärran till bensindunken

IMG_3785_fotor
Min käre sambo kom på en så bra idé på hur jag kan ta ner en bensindunk till båten.
(Om ni nångång burit en så vet ni att de inte riktigt är ergonomiskt utformade. Handtaget är mitt på så man måst gå jätte konstigt för att den inte skall slå emot ben eller kläderna. Bensindunkarna är oftast inte helt rena heller så när de rör en står man och svär över fläckarna man får på byxbenet. Dessutom väger den ordentligt när den är fylld.)
IMG_3783_fotor
Ner till vår brygga är det 20-30 m från bilen. Han hade tagit med en ölkärra som vi fått från båten när vi handlat lite ”sommardryck”. (Jag var lite skeptisk när jag såg detta för jag fattar inte vad folk gör med dessa kärror efter att de rullat av båten.) 
IMG_3788_fotor
Men den var perfekt! Dunken var som gjord för den och det enda jag behövde göra var att lyfta dunken från bilen ner på kärran och sen rulla iväg till bryggan.
IMG_3780_fotor
Nu kan jag också hjälpa till med att tanka båten utan att det skall ta en evighet att få ner dunken till bryggan! 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.