Min favorit av barnmatsskedar

IMG_2335_fotor
Jag hade tänkt tipsa er om en riktigt bra barnmatssked som jag matar E med, men det föll i glömska. Jag har väl blivit lite hemmablind och då är det kul att någon utifrån påminner en om hur bra sked man har vid matning.
IMG_4094_fotor
När vi började med smakportioner var en sked som var smal och nästan platt den jag tyckte bäst om att mata med. Men då
 E började äta mer än bara smakisar (gick ganska snabbt) så tyckte jag inte om den mer. På S-market här i Godby hittade jag skeden av märket Emma som är min absoluta favorit.
IMG_4055_fotor
Jag vet inte riktigt vad det är som gör att det känns lättare att mata med den här istället för med de andra barnmatskedarna vi har. Kanske är det skaftet som är ganska långt eller så är det den ordentliga böjen. Kan faktiskt inte sätta fingret på vad det är.
Hur som är det den som funkar bäst när E ska matas 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s