Simfötter för barn

IMG_3429_fotor
När M var liten gick vi på babysim och där använde vi cherekringar (som jag skrivit om här) och simfötter lite nu som då. Då M var 1 år började vi simma på egen hand i simhall och efter att ha prövat trekantiga simringar som inte funkade beställde jag hem cherekringar istället. På samma gång köpte jag också simfötterna. Både M och jag tyckte om dem för så fort som jag satte dem på henne fick hon mycket mer fart och då kunde hon röra sig på ett helt annat sätt. Såg roligt ut när hon var så liten och for runt som om hon inte gjort annat. 🙂
IMG_3433_fotor
Ifjol använde M dem i havet också och då kunde vi simma i kap eftersom hon fick upp en sån fart när hon hade dem på. I år har jag varit en badkruka och inte ens doppat mig än, så M får vänta med simtävlingen nån dag till…
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s