När filmen Fifty Shades of Grey lockar till läsning

IMG_3864_fotor
Ibland händer det. Man blir så tagen av en film att man vill läsa boken. Det hände i torsdags när mannen var på språng och barnen somnat och jag såg Fifty shades of Grey. Jag hade ingen som helst referens till den här boken eller filmen (förutom att jag sett Jonas Björkman och Veera Kinnunen dansa rumba till sången i let´s dance) men detta var verkligen en film som jag gillade. Harlequin böckerna man läste i högstadiet kan slänga sig i väggen men bortser man från den biten så tycker jag filmen bjöd på en härlig blandning av vem som gör rätt och fel av de två rollfigurerna. Den höll mitt intresse trots 5 pausningar för att natta barn som vaknat och det är det inte många filmer som gjort det senaste halvåret. Jag är så nyfiken på vad som händer i del två Fifty Shades Darker och del tre Fifty Shades Freed att jag tror jag måste läsa dem. Hoppas verkligen böckerna är lika bra som filmen! 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s