Naken på midsommar

043_fotor
Äntligen midsommar! För detta är natten som alla vi ogifta kvinnor sett fram emot hela året! Idag gäller det att klättra över 7 gärsgårdar och plocka 7 blommor för att sätta under kudden och drömma om sin blivande brudgum. Vill man inte röra på sig så mycket kan man istället äta en strömming så att du börjar med stjärten och till sist huvudet för att sedan mätt och belåten gå och sova och drömma om mannen med stort M. Vill man inte drömma utan vara mer med när det händer så kan man ställa sig naken på en åker och stå där och vänta på sin kommande man. Vill man vara med i själva beslutet ska man istället koka lite kaffe och droppa lite mensblod i det. Denna härliga dryck skall man sedan ge den man vill gifta sig med. Drycken gör honom nämligen blixtkär….

Så alla singel män där ute: Ser ni en naken kvinna på en åker kan det vara er blivande fru men var lite försiktiga om ni blir bjudna på kaffe 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

2 tankar på “Naken på midsommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.