Att vänta

IMG_0862_fotor
Mitt knä har krånglat och jag har dragit mig för att ta itu med det. Men nu tog jag äntligen tag i saken och bokade tid till läkare hos den allmänna sjukvården. Inom 24h hann jag med följande: besöka läkare och visa upp knäet, få remiss till röntgen, åka in till sjukhuset och ta röntgenbilderna och allt utan nån väntetid att tala om. Jag hann ju knappt läsa skvallerblaskan i väntrummet!
Så helt onödigt att jag gått och väntat på att knäet ska bli bättre av sig själv när man så här snabbt har fått det kollat. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s