Håroljans under är inte förbi

IMG_0554_fotor
Oljor eller silikondroppar är inget jag använt i mitt hår. Helt enkelt för att de jag provat genom årens lopp inte har funkat som jag velat. Alltid samma historia: Alla har gjort så att nytvättat hår har sett ut som det inte varit tvättat på en månad. Jättekul… Men när jag var på BB en vecka med E så hade jag gott om tid att läsa diverse tidningar som snälla människor gett mig. I en av dem gav Malin Åkerman tips om att hon använde Moroccanoil för sitt blonda skandinaviska hår och att oljan skulle vara något riktigt extra. Jag vet inte riktigt om jag köpte hela storyn om håroljan men när jag såg den på Cut i Maxinge tänkte jag att jag skulle prova den i allafall. Jag fick råd om vilken jag skulle köpa och att den var riktigt dryg. Enligt expediten skulle det räcka med att bara hälla en skvätt i storlek med ett 5 cents mynt i handflatan till mitt axellånga hår. Så det fick bli en liten ”test” burk av Treatment light som hon rekommenderade.
IMG_0556_fotor
Och ja… den är faktiskt riktigt bra. Den slår alltså alla håroljor och silikondroppar jag testat med hästlängder. Den lilla mynt fläcken gör att mitt hår blir fruktansvärt lent och mjukt utan att bli oljigt. Visst blir det glansigt men det ser inte fettigt ut. Den är så bra att man får en riktig egoboost för håret känns så lätt och lent när man dra fingarna genom det. Jag har använt den nu i 6 månader och den lilla flaskan har mer än hälften kvar fast jag använt den 2-3 ggr per månad. Den är riktigt dryg som expediten sa. Så jag måste erkänna att det jag läste i tidningen på BB stämde fast jag inte riktigt trodde på det då. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s