Dagen då hemmamamman blev modell

JOE_3623_fotor
Allt började i tisdags då jag fick ett samtal från Model lab. De hade fått mitt nummer av Anna och nu undrade de om jag var intresserad att vara modell för en dag. Tja, Varför inte?
JOE_3628_fotor
Så idag kl 10 steg jag in på Arken, osminkad och nervös. Jag har aldrig blivit sminkad av någon professionell innan och jag har ingen erfarenhet av den här typen av fotografering. Skolfoton och familjebilder där alla står uppradade är det närmaste jag kommer.
JOE_3616_fotor
Först blev jag blev sminkad av Pernilla. Sminkningen gick snabbt och jag var inte helt nöjd med den först. Det kändes mest som en vardagssminkning men efter andra försöket var jag nöjd.
Ej sparat Förhandsvisning-dokument_fotor
Efter det fixade man håret själv och sen kom fotografen Joel och hämtade mig för fotografering. Jag var väldigt nervös men Joel var duktig att instruera.
JOE_3643_fotor
Jag trodde jag skulle störas av att man fotograferades i samma rum som andra, men jag var fullt upptagen med mitt och tänkte inte på det när vi väl började fotografera. I klädväg hade jag 6 ombyten med mig och jag använde dem alla. Det gick snabbt och mitt i allt var 70 bilder tagna och vi var klara.
JOE_3622_fotor
Sminkningen och fotograferingen är gratis och det som kostar är bilderna om man vill ta med dem hem. Så efter fotograferingen gick jag till ett rum för att få se resultatet av dagen. Jag gick snabbt igenom bilderna och konstaterade att ca 20 bilder var bra. Vissa ville jag beskära, andra ändra till svart/vitt och 8 var bra precis som de var. Så jag bestämde mig för att ta alla bilder, för detta är ju inte något jag gör varje dag.
JOE_3633_fotor
Totalt tog det 3 h och lite löpande bandet känsla var det ibland men jag var nöjd med dagen.
JOE_3663_fotor
Jag skulle gärna göra det igen men då skulle jag nog öva på roliga poseringar innan, kolla frisyren under fotograferingen och ha med en ögonfransböjare i väskan.
JOE_3605_fotor
Tänkte på att det skulle vara en perfekt grej att göra till t.ex. möhippa, 40-års present eller varför inte som en tjejkväll. Tänk att ha alla på en och samma bild!JOE_3664_fotor
Jag fick detta i present av min sambo 🙂 Kul att gå från hemmamamma till modell för några timmar.
JOE_3692_fotor
TACK! 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

8 thoughts on “Dagen då hemmamamman blev modell

  1. Vad fina alla bilder är!
    Den andra från slutet och den sjunde från slutet är speciellt fina.

    Låter som du haft en rolig lyxdag!

  2. De va verkligen en kul grej att pigga upp sin älskling med.Du har dina dolda talanger…de e aldrig försent att bli modell. Tummen upp för dej o din dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s