Klippan & Ramona & Jag

I måndags var jag på Iniö och hade bokat tid till Salong Klippan för färgning av ögonfransar och ansiktsbehandling. Tänk att man på lilla Iniö kan få klippning, fotvård, ansiktsbehandlingar, massage, vaxning, ögonfrans förlängning och allt möjligt annat under samma tak. Härligt!

Så jag slog mig ner i stolen och blev inbäddad som en liten puppa, så skönt! Sen låg jag bara där i 2 h och lät Ramona ta hand om mig. Lyxigt värre och på en måndag och mitt i skärgården dessutom!

Färga ögonfransarna
Färga ögonfransarna har jag gjort många gånger förut så jag visste hur det går till. Däremot blev jag positivt överraskad för på salong Klippan var det första gången som ögonen INTE började rinna efteråt! Ramona var verkligen duktig som fixade det utan en enda tår från mig! Här kommer före och efter bilder på mina ögonfransar:

IMG_0411_fotor IMG_0454_fotor

Djuprengörande ansiktsbehandling
Sist jag gjort något åt min hud på salong var i maj i fjol (när jag var på antistress behandling) men sist jag gjorde djuprengörande ansiktsbehandling var när jag gick i högstadiet. Så det var nog på tiden att göra en!
Ramona rengjorde huden, ångade upp porerna, rengjorde dem, återfuktade huden och allt avslutades med ansiktsmassage.
Min hud är torr och en rengöringskräm som var vit färgades grå av alla mina döda hudceller. Så det kändes bra att få bort allt sånt (speciellt nu till sommarn). Sen trodde jag att rengöring av porerna skulle ta ont men det gjorde det inte på mig. Det är skillnad på när man själv står och klämmer framför spegeln hemma och när en utbildad som kan sin sak gör det. 🙂 När vi kommit så långt som till ansiktsmassagen var det så skönt och avslappnande att jag höll på att somna. Efter att allt var klart var huden röd där porerna rengjorts, så skulle kanske inte farit på fest samma kväll. Nästa dag var dock det röda borta och huden hade dragit in allt den fått. Det känns verkligen som om huden fått vakna upp ur sin vinterdvala. På bilden nedan är jag i övrigt osminkad förutom mina nyfärgade ögonfransar och så här ser man min rengjorda hy 🙂
IMG_0462_fotor
Jätte nöjd! Tack Salong Klippan, I´ll be back! 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

4 thoughts on “Klippan & Ramona & Jag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s