Att inte äta snor

IMG_1013_fotor
Igår var vi till biblioteket och lånade som vanligt hem en drös med böcker. Med i högen hade M plockat med en bok på 44 sidor om snor (Ja, du läste rätt). Jag kan INTE säga att den låg i topp 10 på böcker jag var nyfiken på att läsa då vi kom hem. Men jag hade fel. Denna bok tyckte både M och jag var rolig. Den röda tråden i boken är varför man inte ska äta snor men berättar också allt möjligt annat nyttigt och onyttigt om ämnet. T.ex. står det att en konstnär försökt sälja sina snorkråkor han samlat i 2 år för 100 000 sek och att man förut har försökt bota snuva genom att titta i en skorsten tre gånger och sedan lukta på sitt eget fotsvett. Men på riktigt så förklarar boken mestadels helt sakligt om ämnet på ett roligt sätt och eftersom M varit snuvig passade det riktigt bra att läsa om varför det kommer snor. Däremot är den röda tråden i boken varför man inte ska äta snor något vi inte haft problem med och hoppas inte boken ger några idéer till det heller. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s