Ordning och reda i servettlådan

IMG_7402_fotor
Jag har alla servetter samlade i en låda. Det funkar jättebra så länge som förpackningarna är oöppnade. För så fort som jag öppnat plasthöljet händer nåt tills jag skall använda samma förpackning igen. Servetter ligger huller om buller i lådan och jag får alltid kasta hälften av dem för att de är helt skruttiga.
IMG_7411_fotor
Så jag gjorde så att varje gång jag öppnat en ny förpackning har jag stoppat resten i en egen zip-plastpåse. Detta har fungerat perfekt! Dessutom är det lätt att ”bläddra” mellan zip-påsarna och de oöppnade förpackningarna när man skall välja servetter 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.