Bitringen med massage

IMG_0478_fotor
När tänder är påväg upp så kliar det i tandköttet och M fick med en bitring i mammalådan som hade nån sorts vätska i sig. Man skulle ha den i kylskåpet och så skulle den svala vätskan inne i den underlätta kliandet. Det lät bra men jag blev aldrig riktigt vän med den där (inbillade mig att det skulle gå hål på den).
Nu till Lillebror fick jag tips om att det fanns en riktigt bra bitring med massage för tandköttet (utan vätska i 😉 ). Jag köpte vår från Mattssons (fanns också i S-market) och var nyfiken på att se om den skulle fungera. Och det gör den! Men det han håller i själv kan mitt i allt kan flyga lite hit och dit, så också bitringen. Så det blir ett ständigt sköljande och kokande av den. 😦
Jag tror jag ska lägga nån typ av napphållare runt den så den inte hamnar på golvet nu som då 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 thought on “Bitringen med massage

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s