Min första gästbok – finns igen!

IMG_0322_fotor
Den underbara boken ”min första gästbok” som M fick i present på sin dopdag har jag bloggat om tidigare i inlägget Gästboken som man gråter sig igenom. En så fantastik bok att spara till sitt barn och det var självklart att jag ville att Lillebror också skulle få en. Medan han var i magen tänkte jag att jag skulle köpa den och ha den hemma färdigt men den var slutsåld överallt! 😦
Så jag blev verkligen superglad när jag såg att det nu kommit en ny utökad version av guldkornet och detta inläggs görs i samarbete med förlaget. Det har gjorts några finjusteringar och det är inte så stor skillnad på de båda utgåvorna förutom att det nu finns en ruta för att rita en bild på sig själv (eller klistra in en bild), att ”kolla in www . ____________” är borttagen och att den är orange (tidigare var den grön).

Detta är verkligen en riktigt bra gåva till alla barn! Rekommenderas väldigt varmt! Är så glad att jag nu har en hemma till lillkillen också!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s