Börjat ladda inför Rockoff

IMG_0410_fotor
Ifjol sku jag fara på Rockoff. Som vanligt var det många artister jag ville se (Mustasch, Laleh, Takida, Dregen och Ulf Lundell) men sen blev det inget Rockoff alls för min del ändå. Men när första artisten släpptes till årets Rockoff så visste jag att i år ska jag dit, hur mycket hemma och soffpotatis jag än blivit under de senaste 3 åren. Tomas Ledin tänker jag inte missa.
Men jag har inte lyssnat sådär jätte mycket på Ledin den senaste tiden så jag beställde en hederlig gammal CD-skiva med hans hits för att fräscha upp minnet lite. Det kändes lite retro när det kom en CD på posten. Lite lustigt för när jag var liten så hade jag ”En del av mitt hjärta” på kassett (eller egentligen halva låten inspelat från radion) så retro är det egentligen inte. Så nu lyssnar vi på Ledin istället för imse vimse spindel när vi sitter och ritar. 😀
Och 20.7 är inbokat i kalendern för då kommer den här morsan att stå och hoppa där och vråla alla texterna hur hemskt det än kommer att låta. Ser så fram emot det! 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

1 thought on “Börjat ladda inför Rockoff

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s