Tre potentiella favoritplagg

IMG_0506_fotor
Åhh… Alltså jag älskar klädkataloger! Det är så skönt att kunna sitta hemma och titta igenom vad som finns och i lugn och ro fundera vad man vill ha. Jag hade beställt en drös med kläder som en liten kick i baken för att komma ifrån gravidkläderna. Men av de 23 plaggen jag beställde behöll jag bara 6. Det är inte så kul när man tror att kläderna skall sitta lika snyggt som på modellerna i katalogen och de inte gör det. 😦
Men i högen jag sparade finns 3 sköna basplagg som är potentiella favoritplagg i min garderob:
Första är de svarta byxorna loose fit. De är såna byxor som smalnar av och det gillar jag egentligen inte men de är så fruktansvärt sköna så jag måste behålla dem. De funkar dessutom i de flesta situationer men har ännu inte klurat ut vad jag skall ha för skor till dem.
Andra är det den naturvita vida tröjan. Jag har sett på många såna och tycker jag blir att se ut som ett hus i de flesta eller så kostar de typ 200€. Den här har smala armar och så är den då väldigt vid. Den förlåter dessutom efterlämningar från graviditeten väldigt bra. 😉
Tredje är en lång linnetopp i svart som jag modigt beställde i stl M. Den är också väldigt skön men jag borde nog ha köpt en i L. Men stl L var redan slutsålt så den får bli min morot att komma i form!
Sen behöll jag också ett Wildcard. Det plagget som kanske bara blir hängande i garderoben men som jag inte kunde låta bli att behålla. Det är en långärmad blus i gult. Det är en helt vanlig blus med knäppning på ryggen. Jag kände för en gul färgklick helt enkelt (mitt enda gula plagg i min garderob).
Så trots att det inte blev så mycket klädköp som jag trodde så är jag riktigt nöjd ändå. 😀
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s