Lillebrors leksak på armen

IMG_0373_fotor
Jag föll bara pladask när jag såg att någon sålde baby hand- och fotskallra här på Åland. Idén med armband där leksaker sitter fast och barnet kan undersöka dem på nära håll verkade bra. Så i fredags hämtade jag dem och jag var nyfiken på vad Lillebror skulle tycka. Han har haft en åt gången på armen och de blev pop direkt! I förpackningen var det två armband och två fotskallror men jag har använt dem alla på armen/handen. Armbanden är med kardborreband och jag tycker de är lite i det kortaste laget för de räcker just och just runt hans handled. Fotskallrorna är också ganska små i mudden så passar på så vis bättre på handen än på foten. Förutom det så är de färgglada grejer som prasslar och plingar när man rör dem. Hoppas de fortsätter vara lika populära för de sku vara så behändiga att ha med när vi är på resande fot (speciellt i bil). Våra är av märket Sozzy men de finns också av märket Lamaze (samma som tillverkar biet i Liberoväskan).
Jag kanske blev lite väl ivrig när jag såg dem för jag skulle också kunnat sytt fast ett litet kramdjur på en mudd och trätt på handen som leksak. Men är glad att de finns här hemma och de är en till såndärn sak som jag gärna skulle ha haft redan när M var liten 🙂

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s