När det hänger på håret

IMG_9610_fotor
Innan Lillebror tittade ut läste jag om att torrschampo var snudd på ett måste för en nybliven mamma. Jag hade aldrig använt det innan och tyckte att jag klarade mig bra utan det med M. Men jag tänkte att jag åtminstone kunde prova. Så det blev ett torrschampo spray. Jag måste faktiskt säga att det har varit väldigt bra att ha hemma. För det är bara att spraya, vänta och borsta så ser håret lite fräschare ut direkt. Perfekt för en småbarnsmor 😉 Det stod också att ”Ditt hår kommer få volym, bli mjukt och underbart silkeslent” men det kan jag inte riktigt hålla med om. Jag tycker håret får lite mer volym men resten.. nja… Jag har också beställt ett från Dermosil (för att testa ett annat märke) men jag föredrar Kisbys som jag provade först (även om de är snudd på likvärdiga). Hur som helst så gillar jag att ha denna räddare i hår-nöden till hands. 😀
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

5 thoughts on “När det hänger på håret

  1. Jag fick en flaska och tänkte vad jag skulle med det till. Men vad bra det var! Nu påminde du mig om att det är slut, måste skriva på handlingslistan! Tror jag hade Tresemmés, det var riktigt bra.

      • Den finns nog i en vanlig matvarubutik, typ Kantarellen, minns inte. 😦 Men deras shampon och hårspray finns i alla fall där och de tycker jag också om.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s