Testing Testing

IMG_0095_fotor
Det hela började med att jag städade mina badrumslådor och hittade många pröva på påsar (ni vet de där små som man får med lite härifrån och därifrån när man köper nåt annat t.ex. Dermoshop skickade med typ 10 st när jag senast beställde därifrån) som jag glömt bort att jag hade och blev nyfiken på. Så det gjorde att jag samlade ihop lite gott och blandat av ”det här ska jag prova-förpackningar” för att testa och se om jag skulle hitta nya favoriter.
Det hela började med ett läppfett från Me&i som jag fick med när jag senast beställde därifrån. Den var dock ingen höjdare. Alldeles för klibbig på läpparna för min smak. Så det var en lite trist början. Men sen dess har jag hittat två riktigt bra produkter i högen av testprodukter:
Den första favoriten är en tub 60 sec treatment som hade lämnades kvar på flit i vår hylla för att jag skulle få prova den. Hårkuren är egentligen för tjockt och grovt hår (som jag inte har) men funkade kanon på mitt hår. Jag tycker speciellt mycket om att den fungerar på 1 minut (de flesta hårinpackningar som jag hade som test skulle verka 20 min). Håret blir verkligen lent och man känner skillnad direkt. Gillar den riktigt mycket! Här på Åland tror jag den finns att få tag på från Klippupp.
Den andra favoriten är The microdelivery peel kit av märket Philosophy (som jag inte kände till före den kom i Livboxen). Det är en ansiktsmask i två (!) steg. Redan det tyckte jag lät lite kul och annorlunda. Först satt man en skrubb som doftade apelsin och som verkligen skrubbade huden. Sen satt man en genomskinlig gel som reagerade med skrubben så att det blev vitt skum och det kändes lite varmt mot huden. Hela proceduren tog typ 4 minuter och så sköljde man bort det. Jag kände skillnad direkt! Det kändes som om man tagit bort ett lager hud utan att det tagit ont eller blivit rött. Inte lika len som en baby kind men inte långt ifrån! Testförpackningen var till en gång men jag tänkte riktigt att det skulle vara smidigt att ha som färdiga ”portioner” på det här sättet också i normal förpackningen. Jag vet tyvärr inte om den finns att få tag på här på Åland.
Så det var mina favoriter 🙂 Kanske ni också har guldkorn som väntar på att bli öppnade i era testförpackningar?
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

4 thoughts on “Testing Testing

    • Jo, den är bra. Tror jag fick den av mamma för ett år sen men den har bara legat i lådan och blivit bortglömd. Men när jag provade den tyckte jag att det känns som om man har kräm på en bra stund efteråt fast den redan dragit in i händerna. Som nån hinna av nåt slag. Men visst blev händerna mjuka och fina. Det är en såndärn liten bubblade som fick vara kvar 🙂

  1. Kul med lite nytt. Jag brukar också samla på mig tester men mest för att jag tycker det är så bra att ha med sig typ till simhallen eller när man annars behöver packa lätt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s