Kungen av broddar

IMG_1862_fotor
Idag har det varit super halt här hos oss. Så jag har verkligen varit glad åt mina broddar jag köpte för några år sen i Godby (från Mer sport och fritid medan den butiken ännu fanns där). Tror de kostade runt 25 euro och har aldrig ångrat köpet även om de första paret byttes ut (en av gummiremsorna brast efter 2 månader men det andra paret har hållit sedan dess).
IMG_1863_fotor
Det som är så suveränt med dessa är att man inte märker att man har dem på men ändå så är det som om du skulle ha en klo under foten. De tar fast i underlaget och släpper så fort du lyfter foten. Precis som man önskar att broddar ska vara. Verkligen jättebra!
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s