Den elektriska fotfilen

IMG_9953_fotor
I år fick jag en elektrisk fotfil i julklapp 🙂 Mina fötter har tagit ganska mycket stryk under det senaste året och skriker efter omvårdnad så jag var riktigt glad! Men jag gjorde en tabbe när jag skulle använda den för första gången: Jag satte mig i bastun med ett fotbad och satte igång. Tyckte den fungerade sådär men sen läste jag att fotfilen skall användas på torr hud…
Så efter mitt första försök har jag bara använt den som man ska och den är faktiskt riktigt bra. Mycket effektivare än om man sitter med vanlig fotfil. Ljudet däremot är jag inte så förtjust i för den låter ganska mycket. Det surrande ljudet tar bort ”spa-känslan” för mig men å andra sidan så får man bort mycket av det hårda bara på nån minut. Hoppas bara man kan köpa nya munstycken till filen på nära håll, då är vanliga fotfilen ett minne blott! 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

10 thoughts on “Den elektriska fotfilen

  1. Åh jag vill också testa men har varit snål. Finns på mattssons så där kan du köpa nya filar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s