Flaskan för sminkborttagning

IMG_8997_fotor
I somras tittade jag i Dermoshopkatalogen och hittade en intressant flaska som var för sminkborttagning. Jag la den på minne och tänkte att jag ska komma ihåg den när jag beställer nästa gång. Sagt och gjort. Jag har haft den i en månad nu och är riktigt nöjd. Själva makeupremovern fungerar som den ska: den tar bort sminket och den känns inte kladdig eller oljig på nåt sätt. MEN det som är helt suveränt är själva flaskan. Den har nämligen en tratt. Man lägger vadden på tratten och så trycker man ner den. Då kommer det en passlig dos av sminkborttagning på vadden. Inget hällande eller kladd. Så fiffig flaska! Det kan mycket väl vara så att de flesta makeupremovers har denna typ av flaska men jag har inte sett det tidigare och var riktigt imponerad. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s