Baby Blues Musik

IMG_7714_fotor
Under båda mina graviditeter har jag mitt i allt börjat storgråta till en sång som jag hört på radion. Båda gångerna har jag varit ensam i bilen och tårarna sprutat. Sådär på gränsen till hysteri och man vet inte varför man gråter (har förstått att detta kan vara vanligt hos gravida 😉 ).

När jag väntade M var det gamla godingen Elvis och ”Always on my mind” som utlöste gråtanfallet:

I somras var det Krista Siegfrid med den underbara låten ”Can you see me?”:

Sen när jag var på BB med Lillebror tänkte jag lyssna lite på musik. Så jag tog upp youtube för att ha en liten fin stund med lite lugn musik men återigen rullade tårarna ner för kinderna. De kallas tydligen för Baby Blues. Grät mig igenom tre låtar och det kändes egentligen ganska skönt att gråta av sig lite när jag annars inte gråter så ofta.

Heartland – I Loved Her First

Cat Stevens – Father and Son

Eric Clapton – Tears In Heaven

5 fina sånger som fått en djupare innebörd för mig efter att jag fick barn.
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

3 thoughts on “Baby Blues Musik

  1. Jag har nog väldigt lätt för att gråta till sånger som berör. På E:s dop hade vi en tjej som sjöng helt underbart vackert ”sång till friheten” av Björn Afzelius, då var det omöjligt att inte gråta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s