Halsband för nyfikna småbarn

IMG_9334_fotor
När M tittade ut förstod jag ganska snabbt att ha halsband inte riktigt passade in i småbarnslivet. De få gånger jag ändå prydde min nacke med något var jag rädd för att M skulle riva så hårt i det att det gick sönder eller att delar skulle lossa och att hon skulle få dem i halsen. Nu blir det så småningom samma oro med Lillebror och smyckena får väl vackert stanna i lådan ett tag till.
Därför blev jag nyfiken när jag i ett samarbete med Kidster fick höra om Chewellery som ska vara gjorda just för mammor med småbarn (tänkte att det kanske inte tar 3 år innan jag kan börja ha halsband igen). Så jag läste lite vad det var för nåt och det beskrevs i princip som om man hade en bitring runt halsen. Materialet är gjort av livsmedelssilikon som barn kan tugga på och bandet runt nacken har en mekanism som gör att om någon drar för hårt öppnas låset. Det lät bra tyckte jag. Så det blev ett Babybliss i färgen Shades of black som kom hem i postlådan. Färgen på mitt smycket tycker jag mer har olika nyanser av grå (nästan lite metallisk färg) än svart men jag gillar det. Det som jag funderar på att göra är att byta ut snöret mot ett i läder, men än har det inte blivit gjort. Jag kommer inte att använda smycket som en bitring jag bär med mig utan jag kommer att använda det som ett vanligt smycke för att lyxa till det. Skillnaden mot mina andra smycken är att jag inte behöver få panik när en liten nyfiken hand får tag i det och det känns bra. 🙂
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s