Mirakelflaskan i ny tappning

IMG_9074_fotor
Jag har tidigare skrivit ett inlägg om Dr Brown´s nappflaskor som vi använde med M och nu har vi dem här hemma igen 🙂 Flaskan är gjord så det inte forsar ut ur den utan barnet måste jobba lite för att få i sig mat. Det gör i sin tur att barnet får mindre luft i magen, spyr mindre och skriker förhoppningsvis mindre. De var guldvärda med M så när jag förberedde för att Lillebror skulle komma så var det självklart att vi skulle ha dem igen.
Den här gången köpte jag standard nappflaskan istället för wideneck men det som jag missat var att nappflaskan även finns i glas. Jag tycker att glas känns mer hygieniskt och allt som gör att man kan undvika handdisk gillar jag 😉
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

4 thoughts on “Mirakelflaskan i ny tappning

    • Plastflaskorna köpte jag på Lekia i Maxinge men de hade inte glasflaskor (i allafall då). Så glas köpte jag på nätet via lekmer.fi (levererar också till Åland). De har speciella nappar och första level 1 är väldigt trög jämfört med andra flaskor men om babyn är väldigt liten är det bra. Jag bytte ganska snabbt till högre level och hade dem ända till välling då vi körde Level Y. 🙂

    • 🙂 De som jag har i plast har redan börjat bli lite ”disiga” så det slipper man också med glas. Glömde skriva i förra kommentaren att Lekia kanske tar in glas om man frågar 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s