Överraskningslådan

IMG_8885_fotor
I maj så delade många med sig av 5 vardagsbilder i fem dagar på FB och på en av de bilder som dök upp fanns det en LivBox. Jag hade aldrig hört talas om den innan men tyckte det lät roligt att få hem en låda på posten med lite blandade produkter att prova. Jag gjorde ett samarbete med dem och huxflux var det det en låda på kommande i tre månader från och med november 🙂 Jag tänkte som så att när babyn tittat ut skulle jag inte ha tid eller ork att söka efter produkter och att det skulle kännas lyxigt att mitt i babyyran och sömnlösa nätter få hem en låda med innehåll för att ta vara på mig själv. Det var alltså i somras. Så nu när den dök upp hade jag nästan glömt bort att den var på kommande och blev glatt överraskad när den låg i postlådan.
IMG_8888_fotor
Lådan innehöll lösögonfransar, pincett, läppglans, ansiktsmask och tandkräm, så det var en blandad kompott. Med kom också ett brev där det stod lite om produkterna och rubriken på brevet var ”Gläns som en Hollywood stjärna”. Det tyckte jag var lite roligt då jag just och just fått på sig kläder och orkat ner till postlådan men idag tänkte jag lyxa till det med lite Hollywood glans och testa ansiktsmasken men lösögonfransarna får vänta lite till ;D
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s