Den ”lilla” BB-väskan

IMG_7708_fotor
Så här litet och näpet såg innehållet i min BB-väska ut ganska länge. Med M:s förlossning var det egentligen två saker jag inte kunde ha klarat mig utan: läppfett och hårband. Så Love Balm med rosdoft och en knippe hårband var självklara men med fanns också lite sockertabletter och citron iste.
IMG_8033_fotor
Men när väskan väl var packad såg den inte alls ut som den gjort de senaste månaderna utan nu var det plötsligt en mega hög med grejer som jag ”måste” ha med. Svaret på ”vad behöver man packa i BB-väskan?” var tydligen ”Allt” 😉
IMG_8035_fotor
I klädväg var det de sköna gravidbyxornaamningsbh (svart), scarfennattlinnet, de sexiga stödstrumporna, en super skön tröja från H&M och så underbyxorna (samarbete med Boob) som är gjorda för magar som just har haft en baby inuti sig.
IMG_8042_fotor
Sen var det en hög med hygienartiklar, moderskapskortet, anteckningsblock, telefon, godis, min nya Ros parfym jag köpte när jag var på fotvård, handskenan mot karpaltunnelsyndromet, Tupla, halstabletter och torrschampo.
IMG_8037_fotor
Sen lite presenter till storasyster M och till babyn babyfilten och den stora skötduken. Till mig lite första hjälp när det gäller amningen: Lanolinkräm som jag inte testat innan men som de rekommenderade på apoteket och sen amningskudden Cozyfix som jag fått låna. Med M fick jag aldrig det att funka med amningskudde då den hade små kulor som innehåll och ändrade form hela tiden så man fick inte barnet att hållas på samma ställe, lite irriterande. Den här däremot verkar mycket bättre då den är ”fast” i materialet och man kan spänna fast den runt ryggen så den hålls på samma ställe.
Och förutom allt detta även: min egen kudde, tidningar och en liten påse med kläder till babyn. Så ni förstår att den lilla kassen mitt i allt förvandlades till en i storlek med IKEAS blåa mega kasse. 😉 Återkommer med vad jag faktiskt behövde av allt detta. 😀
bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar

4 thoughts on “Den ”lilla” BB-väskan

  1. Hehe, ja ska bli intressant få höra hur mkt du fick användning av 🙂 Särskilt när det är andra barnet, då ska man ju hem så fort det går (om allt gått bra). Men, parfym på bb?

  2. Jag låg i lä ser jag! 🙂
    I övrigt är jag en packningsanalfabet och har alltid alltför mycket med, men till BB hade jag typ inget. Konstigt nog. Men så fick ju A och mamma komma med saker vartefter jag saknade, men det var heller inte så mycket. (Med resevation för sviktande minne efter 5 år… 😉 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s